14 Mayıs seçimlerine yeniden milletvekili seçilen MHP Gaziantep 28. Dönem Milletvekili  ve MKYK üyesi Sermet Atay, Gaziantep'te bir dizi etkinliklerde ve teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

28.Dönem Gaziantep Milletvekili seçilen Sermet Atay, Gaziantep halkına teşekkür etmek için Gaziantep il, Şahinbey ve Şehitkamil İlçe teşkilatlarını  ziyaret etti.
Ziyarette desteklerini esirgemeyen tüm Gaziantep halkına teşekkürlerini ileten Atay, partililer ile sohbette bulunup 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında istişarelerde bulundu.

Atay, İlk önce; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldıktan sonra il ve ilçe teşkilat ziyaretlerinİ gerçekleştirdi.

Resim

İlk Ziyaret MHP İl Başkanlığına

Atay, MHP İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili hazırlıkları değerlendirdi. İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve yönetici arkadaşlarının nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Bir Teşekkür De Kamu-Sen İl Temsilciliğine

Atay, MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Bozgeyik ile birlikte İslahiye İlçe Başkanı Muammer Çıngı ve il ve ilçe teşkilat yöneticileriyle Türkiye Kamu-Sen il temsilciliğine teşekkür ziyaretinde bulundu. İl temsilcisi Mehmet Akmaz ve şube başkanlarına nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Resim

Şehitkamil İlçe Başkanlığına Teşekkür

Atay, MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Bozgeyik, İslahiye İlçe Başkanı Muammer Çıngı ve teşkilat yöneticileriyle birlikte daha sonra Şehitkamil İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Akin Erol  Kınacılar ve yöneticilere nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Resim

Şahinbey İlçe Başkanlığına Teşekkür

Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, milletvekili adayları, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Akmaz ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Şahinbey İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili hazırlıkları değerlendirdi.

Resim