MHP Gaziantep Milletvekili Av.Sermet Atay, 28.Dönem Milletvekilliği görevine tekrar seçilmesinin ardından Gazianteplilere yayımladığı mesajla teşekkür etti.

Atay, ‘’Değerli Aziz Dava Arkadaşlarım, Gaziantepliler ve Hemşehrilerim, Sizlerin güveni ve desteğiyle bir dönem daha TBMM'de Gazi şehrimize hizmet etme şansına eriştim '’ ifadelerini kullandı.

''En İyi Şekilde Hizmet Etmek İçin Var Gücümle Çalışacağım''

Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Atay, ''Bu onur dolu görevde geçmiş dönemde olduğu gibi sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümle çalışacağım. Öncelikle, milletvekili olarak görev yaptığım dönemde ve son milletvekili seçimlerinde bize destek ve dualarını eksik etmeyen siz değerli Gazianteplilere teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm parti teşkilatlarımıza, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanımıza, birim başkanlarına ve yönetimlerine, ilçe ocak başkanlarına ve yönetimlerine, ülküdaşlarımıza, kadınlarımıza, büyüklerimize, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Saygı ve sevgilerimle.''