İyi Parti'de seçin öncesi kılıçlar çekildi, eski İl Başkanı  ve Genel Başkan Danışmanı Oğuz Hocaoğlu'ndan hem Mehmet Mustafa Gürban'ın, hem de İl Yönetimi hakkında çok sert açıklamalar yaptı. 

İyi Parti'de Nizip'te çok sayıda ismin AK Parti'ye katılmasının ardından kızılca kıyamet koptu. Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin toplu halde Ak Parti'ye katılımı ile birlikte yarın ki seçim öncesi büyük şok yaşayan İyi Parti'de bir şokta eski İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu' nun açıklamaları ile geldi.

Hocaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyled:

Nizip’te AKP’ye geçen belediye meclis üyelerimize laf eden sözde İYİ Parti yönetim kadrosuna şunu söylemek mecburiyetindeyiz. 

Sayın Hüseyin Filiz ve ben de dahil olmak üzere bu birbirinden değerli kardeşlerimize sahip çılabildik mi?

Neden bugün laf söyleme gafletinde bulunuyorsunuz! Bu arkadaşlarımızı hangi çalışmalarınıza dahil ettiniz, partili olduklarını hissettirebildinizmi? 

2018 seçimlerinde Sayın Hüseyin Filiz atandı. 5 yıl maaş aldı ve gitti.

Şimdi de Sayın Namı-değer MMG atandı! Pardon kendini atattı(!) Birkaç partili arkadaşımız konuştu ve görüşlerimi net şekilde ifade ettim. Konuşacağım ve konuşmaya devam edeceğim. Ben, İyi Partide genel merkeze çöreklenen ülkücülerle hesabı olağan kongreye bıraktım. Hala genel başkan danışmanıyım sorgulayan zavallılara duyurulur.

Yarın Gazi şehrin evlatları için açıklama yapacağım. Gaziantep bizim, ülke bizim.