Sanatçı Orhan Gencebay hayatta mı? Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? Gencebay'ın sağlığı sevenleri tarafından merak ediliyor? İşte Orhan Gencebay'ın sağlık durumu ile ilgili tüm merak edilenler

Kısa süre önce 79 yaşına basan ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık durumu, sevenleri tarafından merak ediliyor.

Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle, hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'la ilgili, sosyal medyada Orhan Gencebay vefat mı etti? gibi sorular dolaşmaya başlamıştı.

Sosyal medyada Gencebay'ın sağlık durumu ile ilgli yapılan paylaşımlar üzerine, sanatçının vefat etmediği ve sağlık durumun iyi olduğuna dair bazı paylaşımlar yapıldı.

SEVİM EMRE'DEN AÇIKLAMA

Orhan Gencebay'ın sağlık durumuyla ilgili eşi Sevim Emre ile görüşen gazeteci Sevda Türküsev şunları söyledi: 

"Orhan Gencebay kale gibi maşallah. Şimdi konuştum Sevim Emre ile. Bu yalan haberleri kim çıkartıyorsa kendi pisliğinize de boğulun."

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAYINLANDI

Söylentiler üzerine Gencebay'ın damar tıkanıklığı için kaldırıldığı hastaneden açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; rutin sağlık kontrolleri için hastaneye başvuran Gencebay’ın darlık belirlenen iki kalp damarının stent takılmıştı.

Bugün sağlık durumu kötüye giden Orhan Gencebay 79 yaşında hayata gözlerini yumduğuna dair söylentiler varken teyitli bir bilgi henüz yoktur.

12 YIL ARADAN SONRA ALBÜM ÇIKARMIŞTI


Orhan Gencebay'dan yaklaşık 1 ay önce albüm çıkarmıştı. 12 yıl sonra albüm çıkaran Orhan Gencebay 'Maske' adını taşıyan albümünde Dedikodu, Gönül Utansın, İsyankar Değiliz ve Canım Türkiyem şarkılarına yer verdi.

Albümün ilk klibi vatan sevgisini anlatan marş formunda olan mehteran ekibi ile senfoni orkestrasını birleştiren Canım Türkiyem'e çekildi. Ünlü sanatçı bu bestesini Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan etti. Gencebay albümü için Hakan Sarıca, Mehmet Günay, Emre Kıral gibi isimlerle çalıştı.