Buna göre, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü görevini yaklaşık bir yıldır vekaleten yürüten Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla asaleten rektör olarak atandı. Kentteki bir diğer vakıf üniversitesi olan SANKO Üniversitesi’nde ise mevcut Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı’nın görevine yeniden atanmasına karar verildi.

HKÜ’de Küçükerdoğan asaleten atandı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde rektörlük görevini 2020 yılında üstlenen Prof. Dr. Türkay Dereli, ikinci görev döneminin başlamasının ardından sürpriz bir şekilde görevinden ayrılmıştı. Bu gelişmenin ardından üniversitede rektörlük görevini vekâleten sürdüren Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, yaklaşık bir yıllık vekâlet sürecinin ardından bu kez asaleten rektör olarak görevlendirildi.

Adsız Tasarım-2529

SANKO Üniversitesi’nde görev devam edecek

Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı da yeniden aynı göreve atandı. Böylece Dağlı, üniversitedeki görevini yeni dönemde de sürdürecek.

Gaziantep'te pes dedirten operasyon: Büyü ve beddua içerikli kağıtlar şoke etti
Gaziantep'te pes dedirten operasyon: Büyü ve beddua içerikli kağıtlar şoke etti
İçeriği Görüntüle

Adsız Tasarım-2530

Sekiz üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Gaziantep’in yanı sıra Türkiye genelinde toplam sekiz üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi. Buna göre;

  • Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Gülçin Yahya Kaçar,
  • İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Feriha Erfan Kuyumcu,
  • İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Emre Alkin,
  • Mudanya Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Ahmet Kesik,
  • Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan,
  • SANKO Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Güner Dağlı,
  • Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Cemal Yıldız,
  • Yalova Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı atandı.

23 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla birlikte Gaziantep’teki iki vakıf üniversitesinin yeni dönem rektörlük yönetimi de resmen netleşmiş oldu.