Onatkutlar Mahallesi’nde düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mesut Bozatlı, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Hakan Tanrıöver, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sam Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Eyup Özkeçeci, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yeniden Bir Zaferle Yapacak Çok İşimiz Var

Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti'yi kurarken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir cümle kullandı. Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, dedi. Eski Türkiye'de ne vardı? Eski Türkiye'de vatandaşı ikiye ayıran sen Türk'sün, sen Kürt’sün, sen Alevisin, sen Sünni’sin, başörtülüsün, başı açıksın, zenginsin, fakirsin diye insanımızı ayıran bir anlayış vardı. AK Parti buna son verdi. AK Parti, “Hepiniz Adem'in evlatlarıyız.” dedi. Nerede doğmuş olursan ol, hangi dili konuşursan konuş, bu ülkenin sahibi 85 milyonun kendisidir. Hiçbir ayrımcılık yok. Bölücülük yok, kardeşlik var, birlik var, dedi. Bu milleti kimse ayıramaz, kimse bölemez. Recep Tayyip Erdoğan. Bugün Türkiye'de dilinden, kimliğinden dolayı, inancından dolayı hiç kimse ayrımcılığa tabi tutulmuyor. Eskiden başörtülü kardeşimiz üniversite kapısından ağlayarak dönüyordu. Eskiden ana diliyle ninni dinlemiş, büyümüş birisi Kürtçe şarkısını dinleyemiyordu, türküsünü dinleyemiyordu. AK Parti geldi. Yasaklara son verdi. Ayrımcılığa son verdi. Baskıya son verdi. Türkiye'yi, 85 milyonu büyütmek için devam etti. Her alanda Türkiye'yi geliştirdik, kalkındırdık. Yapılması gereken ne varsa yaptık. Gençlerimize güveniyoruz. Biz milletimize güveniyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah 14 Mayıs'ta yeniden bir zaferle yapacak çok işimiz var.”

 

Milletimizin Her Zaman Yanında Olduk

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Onatkutlar, her zaman bu iktidarın arkasında dimdik durdu. Allah'a şükür, iktidara geldiğimiz günden bugüne hepimizin hayat standardını yukarıya çıkartmak adına Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem genel politikalar hem de yerel politikalar olarak milletimizin her zaman yanında olduk. Bu hizmetlerin devamından yana tavır koymak adına bugün yeni bir seçim arifesindeyiz. Bu seçim, yalnızca birilerinin milletvekili veya Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ötesinde, geleceğimizin belirlenmesi seçimi. Diğer tarafta birileri bir araya geldi. Sayısını dahi biliyoruz. Bu memleketle ilgili hiçbir kaygıları yoktur. Hiçbir dertleri yoktur. Hiçbir projeleri yoktur. Ama bundan 21 yıl önce yola çıkan, milletin içinden çıkan AK Parti, bugün dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi oldu. Sizlerden aldığımız destekle eğer bugün TCG Anadolu, İHA, SİHA, TOGG varsa bunlar geceden sabaha olmadı. Bu 21 yıllık çalışmanın neticesinde bu vizyonu koyarak bunları elde ettik. Yeter mi? Yetmez. Bizim milletimiz her şeyin en iyisine layık. Daha ileriye götürebilmek adına biz sizden yeniden bir vize istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı gerçekten ezici bir çoğunlukta o kürsüye oturtturmak, aynı zamanda milletvekillerimizi Ankara'ya göndermemiz gerekiyor. Evet, yerelde burada Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sizlere hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu hizmetlerin gerçek manasıyla size yansıyabilmesini sağlamak için Ankara’da güçlü olmamız lazım.”

 

Sam Mahallesi Tekrar Tarih Yazacak

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Eyup Özkeçeci, şu ifadeleri kaydetti:

“5 gün sonra inşallah Sam Mahallesi tekrar tarih yazacak. Ben buna inanıyor ve güveniyorum. Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyüyor. Sam Mahallesine aş, iş, ekmek olarak duruyor burada. Yerelde Sam, yerelde Gaziantep, genelde Türkiye için çalışıyoruz. Ama bir de büyük resim var. Büyük resim de ümmet coğrafyası. Bu ümmet coğrafyasını kim düzenliyor? Recep Tayyip Erdoğan. Dünyanın ucundaki mazlum Müslüman sizin gözünüze bakıyor. Sizin gözünüzde neyi görüyor? Recep Tayyip Erdoğan'ı görüyor. Rabb'im Reis’e hayırlı uzun ömürler versin. Bakın bu seçimin size anlatmayacağım. Siz bu seçimin önemini benden daha iyi biliyorsunuz. Sam’daki küçücük çocuğumuzun geleceği, gencimizin geleceği bu seçime bağlı. İnşallah yüzümüzün akıyla bu seçimden çıkacağız. Cumhur İttifakı'nda ne var? Sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen kıymetli genel başkanlar var. Hiçbir talepleri yok. Sadece ülkemizin geleceği, Sam mahallemizin geleceği, Gaziantep'imizin geleceği için çalışıyorlar.”

 

Mahallemiz; Hakkın, Hakikatin Yanında Olmuştur

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Mahallemize çok teşekkür ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Her zaman için Onatkutlar Mahallemiz; hakkın, hakikatin yanında olmuştur. Onatkutlar Mahallemiz, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği vermiştir. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun. Biz iktidara gelirsek başörtüsünü yeniden yasaklayacağız, diyenlere müsaade edecek misiniz? Biz iktidara gelirsek Ayasofya'yı yeniden cami olmaktan çıkarıp müze yapacağız, diyenlere müsaade edecek misiniz? Biz iktidara gelirsek Selçuk Bayraktar'a SİHA’lara dokunacağız, diyenlere müsaade edecek misiniz? Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.