38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, gündemden düşmüyor. Sahne performansı, kıyafetleri ve açıklamalarıyla sık sık kendinden konuşturan Hadise, yine olay yarattı.

5A67323De4Acc5D

Ünlü şarkıcı, bu defa konuk olduğu Kaan Ölker’in “Popcast” programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Yunanistan'da Tatil Yapan Eda Taşpınar, Tanga Bikinisiyle Verdiği Üstsüz Pozla Instagram'ı Salladı! Yunanistan'da Tatil Yapan Eda Taşpınar, Tanga Bikinisiyle Verdiği Üstsüz Pozla Instagram'ı Salladı!

Özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, evliliğe yeniden sıcak baktığını ancak hayatına girecek erkeğin maddi gücünün olması gerektiğini söyledi.

6501751Fe4Bfdc0C0416Eca9

"Aşkı çok seviyorum"

Uzun zamandır yalnız olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Hayatımda uzun zamandır ilk kez kendimi çok iyi hissediyorum. Hayatımda da uzun zamandır yalnızım. Yani aşk çok sevdiğim bir şey ama şu an hayatımda kimse yok."

"Evlenirim, sonra yine boşanırım"

Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!"

Son dönemlerde kadın - erkek ilişkilerinde ekonomik durumların tartışmalara yol açması da Hadise’ye soruldu.

"Bir kez öderim"

Ünlü isim, “İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!

"Taşıyabileceksen gel.”

Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel.”

Hadise 2

Editör: Murat ATAY