REFORM HABER - Futbola Gaziantep FK'da başlayan ve 9 yıl boyunca bu kulübün formasını başarılı bir şekilde temsil eden Kerem Güngen, U-13'den U-19’a kadar genç takımlarıın kaptanlığını yaparken, bu takımlarda ise başarılı performansı ile herkesin takdirini topladı. Kerem Güngen, Gaziantep FK’da başarılı sezonlar geçirmesinin ardından şimdi ise Kalespor’u şampiyonluğa taşımak için çaba gösterecek.
Başarılı savunma oyuncusu Kerem Güngen, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Kalespor'umuza şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için tekrar anlaştım. Yolumuz uzun ama kendimize güvenimiz tam" dedi.

Onursal Başkan Özpineci, Kalespor'a inanıyor

Kalespor Onursal Başkanı ve Gaziantepspor'un Başkanı Mutlu Özpineci, Kalespor’un daha iyi yerlere geleceğini belirterek, "Başkanlık ve yöneticilik yaptığım bütün dönemlerde hep altyapıya önem verdim. Bunun neticelerini de hep en iyi şekilde aldık. Şehrimize çok önemli futbolcular kazandırdık. Kerem de alt yapısı çok kuvvetli olan başarılı bir sporcu. Kalespor'a çok önemli katkılar sağlayacağına eminim” dedi.