Yılmaz’dan YKS öğrencilerine danışmanlık desteği Yılmaz’dan YKS öğrencilerine danışmanlık desteği

Gaziantep’te dün belediye eliyle sabit fiyatlı ucuz kurban satışı için müjdeye veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  yemek ve baklava sektöründeki firmalara indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu’nun çağrısına ilk karşılık o firmadan geldi. İşte detaylar…

TAHMAZOĞLU FİRMALARA İNDİRİM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Gaziantep’te dün belediye eliyle sabit fiyatlı ucuz kurban satışına başlayacaklarını duyuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  yemek ve baklava sektöründeki firmaları da uyararak çağrıda bulundu. Yemek-baklava fiyatlarındaki pahalıkla ilgili çok şikayet aldıklarını belirten Tahmazoğlu, yemek ve baklava sektöründeki firmalara çağrıda bulunarak, “Lütfen fiyatları gözden geçirerek gerekli indirimleri yapalım. Aksi takdirde bu alanlarda Şahinbey Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

TAHMAZOĞLU’NUN ÇAĞRISINA İLK KARŞILIK ANTEPSAN’DAN GELDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun çağrısına ilk karşılık Antepsan’dan geldi. Antepsan, yaptığı açıklamada, baklava fiyatlarında indirime gideceklerinin müjdesini verdi.

BAKLAVADA İYİ BİR FİYATLA MÜJDEYİ VERECEĞİZ

Antepsan Kuruyemiş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. taarfından yapılan açıklamada, “Başkanım talebiniz üzere  biz de elimizi taşın altına koyacağız, 1.Sınıf Coğrafi işaretli baklavamızı tüm halkımızın tüketebilmesi için gerekli çalışmaları başlattık ve bu doğrultu da ilerliyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra iyi bir fiyatla  müjdeyi vereceğiz.” denildi.

TAHMAZOĞLU ANTEPSAN’A TEŞEKKÜR ETTİ, FİRMALARA ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Antepsan’a teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, diğer firmalara bir ekz daha çağrıda bulundu. Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çağrımıza cevap veren  ANTEPSAN'a çok teşekkür ediyoruz. Yemek ve Baklava sektörünün diğer firmalarından da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan