Nizip Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Nizip’te öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler görüşüldü.
Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Kemal Şahin, okul çevrelerindeki güvenlik önlemlerine değinerek eğitimin öğretimin sorunsuz başlayarak sürdürülebilmesi için çeşitli önlemler alındığını dile getirdi.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, Çocuklarımızın rahat huzurlu bir eğitim alması için hepimiz, öğrenci velileri, okul aile birlikleri, servis sorumluları ve kim varsa birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Çocuklarımızın sadece okulda değil, evinden okula kadar trafik ve seyir süresi, okul çevresi dahil güvenliklerinin sağlanması açısından en ufak bir sorun yaşanmaması temel önceliğimiz dedi.
Başkanımız Mehmet Sarı, İlçe Kaymakamımız Kemal Şahin başkanlığında gerçekleştirilen ‘’2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Güvenlik Koordinasyon Toplantısı’’na katıldı.