Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte ilk olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü ziyaret eden Başkan Sarı, ziyaretle ilgili şu paylaşımda bulundu.

"Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile birlikte sayın bakanımızı ziyaret ederek Gazi şehrimize ve ilçemize yapılacak olan yatırımlarla ilgili değerlendirmede bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımız Abdülhamit Gül beye teşekkür ederiz" dedi.

Buradaki ziyaretinin ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Davut Gül, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve OSB Başkanı Cengiz Şimşek ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı da ziyaret eden Başkan Sarı, bu ziyaretiyle ilgili de şunları söyledi.

"Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı makamında ziyaret ederek Nizip'imize kurulacak İkinci OSB için görüştük ve Gaziantep Merkez OSB'ye Fırat'tan su getirilmesi protokolünü imza altına aldık sayın bakanımıza teşekkür eder her iki çalışmanın hayırlı olmasını dilerim" dedi.