Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Levent İster, babası Müslüm İster ile eşi ve çocuğunun da içinde bulunduğu araçla Karagöz yaylasına giderken Yağızlar Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan araç, yayla yolunda yol kenarından savrularak metrelerce derinliğindeki uçuruma yuvarlandı.
Öğle saatlerinde yaylaya hareket eden aileyi bekleyen yakınları saatlerce haber alamayınca durumu 112 Acil Yardım Hattına bildirdi. İhbar üzerine yaylaya hareket eden UMKE ekipleri Kırsal Yağızlar Mahallesi yakınlarında aracı yoldan 200 metre aşağıdaki uçuruma yuvarlanmış halde buldu.
Araçta bulunan Müslüm İster, Levent İster ve Levent İster’in eşi Ayşe İster olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 6 yaşındaki Poyraz İster ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralının hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Ekipler araçta bulunan 3 kişinin uçurumda cansız bedeniyle karşılaşırken 6 yaşındaki çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlatırken, kazanın meydana geldiği noktada yol güvenliği ve uyarı levhalarının yetersizliği iddiaları gündeme geldi.
Kazanın ardından mahalle halkı büyük üzüntü yaşarken, hayatını kaybedenlerin yakınları yasa boğuldu.