Olay, salı günü akşam saatlerinde SANKOPARK AVM'nin önünde meydana geldi. Seçim çalışması yapan AK Parti'li ve CHP'li gençler arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralanan 4 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kavga esnasında CHP Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar, tabancasıyla havaya ateş açtı. Havaya ateş açan Ersin Atar ise, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Gözaltına alınan Ersin Atar, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Ersin Atar, sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı, "Bir partilinin linç edilmesini önlemek ve ülke geneline yansıyacak kaosu önlemek için olaylara müdahil oldum. Basın mecralarında paylaşıldığı gibi hiçbir AK Parti'liye silah doğrultmadım ve ateş etmedim. Bizler sağduyulu davranan, ülkemizin baharları yaşaması için mücadele eden insanlarız. Bir kişinin bile tırnağına taş değmesini istemeyiz." ifadelerini kullandı.