“Yeni yıla umutla giriyoruz!”

Başta ihracatçılar olmak üzere herkesin yeni yılını kutlayan Başkan Kileci, 2022 yılı ile ilgili dileklerini şöyle ifade etti: "Öncelikle herkese yeni yılda esenlik, bereket ve mutluluk diliyorum. Yeni yıldan en büyük beklentimiz; ülkemizin ve tüm dünyanın sağlığına kavuşması,  bu zor günlerin geride kalmasıdır.”

Yeni yıla her anlamda umutlu girdiklerini söyleyen Kileci; “Bizler bu zor şartlarda birçok şeyi Bölge olarak, Gaziantep olarak başardık. İhracat rekorlarımızla örnek gösterilen bir noktaya ulaştık. Pandemiyle mücadelede yerli aşımızın da uygulanmaya başlanması yeni yıla girerken bizleri ayrıca mutlu etti. Her yönüyle yerli ve milli bir Türkiye hedefine emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sözlerine şöyle son veren Kileci; “Vatandaşlarımızdan ricamız; yeni yılı evlerinde aileleri ile geçirmeleri, hepimizin iyiliği için yasaklara uyarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleridir. Bu mesaj vesilesiyle başta Bölge ihracatçılarımız olmak üzere, tüm ülkemizin yeni yılını kutluyor; 2022 yılının sağlık, esenlik ve bereket içinde geçmesini diliyorum.”  şeklinde konuştu.