Adını devler listesine yazdıran Melike Tekstil, Gaziantep’te bir kez daha Türkiye’nin yıldızları arasında yerini almayı başardı. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde belirlenen kategorilerde 81 firmaya ödül verildi. İ

SO Türkiye’nin ilk ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren, TÜBİTAK ve KOSGEB Ar-Ge desteklerinden yararlanarak ürün geliştiren, en fazla patent, marka, endüstriyel tasarım ve faydalı model tescili yapan, GSO endüstriyel gelişim üssünden en fazla yararlanan ve dijital dönüşüm alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği tören, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlendi. Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni, sanayicileri yeşil üretime ve çevreci yaklaşımlara teşvik etmek, gelecek nesillere yeşil ve temiz bir gelecek inşa edebilmek ve yenilikçi stratejilerle sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmayı mümkün kılmak hedefiyle bu yıl “Verimlilik ve Yeşil Gelecek” farkındalığı temasıyla gerçekleştirildi.

GSO YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel, ‘Gaziantep’in Yıldızları’ Ödül töreninde Türkiye’nin en büyük 500 firması arasına giren MelikeTekstil’e ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takdim etti. Melike Tekstil adına ödülü alan, Melike Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şimşek geceyi düzenleyen GSO yetkililerine teşekkür etti.

MELİKE TEKSTİL’İN BÜYÜK BAŞARISI

Melike Group 2000 yılında Gaziantep organize sanayi bölgesinde faaliyete geçip faaliyetlerini artırarak günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmiştir. 2014 yılında faaliyete geçen kompakt ring pamuk iplikle büyümesini sürdüren firmanın 20’nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarısı bulunuyor.