Gaziantep FK’da kritik toplantı sona erdi! Neler konuşuldu?

Gaziantep FK’da günlerdir planlanan toplantı Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, kırmızı siyahlı yöneticiler ve protokolün bir araya geldiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantıda Memik Yılmaz takımın son durumu hakkında bilgiler verirken, protokol de neler yapılabileceğini konuştu. Toplantının oldukça verimli geçtiği belirtilirken diğer milletvekillerinin toplantıları olduğu için gelemedikleri belirtildi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, çok verimli ve takım için önemli bir toplantı yapıldığını dile getirdi.

Toplanti Ertelendi 1712778585

Depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu Depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu

 Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan çok önemli açıklama

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, kamuoyunun günlerdir beklediği kritik toplantı ile ilgili açıklamalar yaptı.


Başkan Yılmaz, Gaziantep FK yönetimi ile kent protokolünün bir araya geldiği toplantıda takımın geleceğine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğunu açıkladı.

Yılmaz, ‘Gaziantep FK için çok verimli geçen bir toplantı oldu. Gaziantep Valimiz Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma şahin, İYİ Parti Gaziantep Milletvekilimiz Mustafa Gürban ve diğer arkadaşların gelmesi çok önemliydi. Çok güzel bir görüşme oldu. Diğer milletvekillerimiz mecliste toplantıları olduğu için gelemdiler. Ama bizimle olduklarını bildirdiler. İnşallah Gaziantep FK’nın sorunsuz bir şekilde yoluna devam edeceği bir ortama gireriz. Ben toplantıya katılan herkese teşekkür ederim’ dedi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, şehrin yöneticileri ile yapılan toplantı sonrasında konuşarak, “İyi bir toplantı yaptık. Neler yapılabileceğini konuştuk. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptığımızı söyledik. Bizden daha iyi yapabilecek varsa buyursun gelsin dedi. Yoksa bu kulübe herkesin destek olması gerektiğini dile getirdik. Bizde şimdi yeni bir icra kurulu oluşturacağız. Yönetime girmek isteyen arkadaşlarımızı o alacağız” dedi.

Bu arada, Reform Haber'in edindiği  bilgiye göre, Vali Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in maddi açıdan sıkıntısı olmayan daha güçlü bir yönetimle yola devam edilmesi görüşünde olduklaeı öğrenildi.

Editör: Murat ATAY