Mehmet Mustafa Gürban'ın adaylık süreci ve sonrasından İYİ Parti Gaziantep teşkilatında sular bir türlü durulmuyor.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban İyi Parti Genel merkezine giderek partinin kurucusu olan 15 önemli ismin ihraç edilmesini istedi.

Gündeme gelen iddiaya ve sosoyal medyada yapılan paylaşımlara ve yazışmalara göre İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, aralarında Can Tuğsuz, eski il başkanı Oğuz Hocaoğlu, Murat Dai ve Tuncay Maraşlı’nın da bulunduğu 15 ismin ihraç edilmesi için İYİ Parti Genel Merkezine başvuruda bulunduğu öğrenildi.

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban İYi Parti Genel merkezine giderek Partinin kurucusu olan 15 önemli ismin ihraç edilmesini istedi. Parti Gaziantep İl disiplin kurulu ihracı istenen 15 kişi hakkında hemen işlen başlatıldı ve 15 kişinin ihraç edileceği söyleniyor. Bunun yanı sıra iyi partiden 15 kişi Gaziantep’e geldiği günden beri Gürban’ın İyi partiyi karıştırdığı ve bu (milletvekilini istemiyoruz) dediler.

İşte o isimler...

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın ihracını istediği Gaziantep kurucular üyesi şu şekilde;

Tuncay Maraş, Oktay Oral, Murat Karahan, Serpil Gül, Serpil Ondokuzmayıs, Halil Özcamus, İsa Kök, Meral Yıldız, Can Tuğsuz, Murat Dai,Oğuz Hocaoğlu,Gökhan Dursun, Mehmet Dağlı, Ahmet Nacar, Halil Ağca, Ali Özkendirci, Mehmet Hanifi Altunbaş olduğu bildirildi.

İYİ Parti Genel Merkezinin ise söz konusu isimlerin ihracı için harekete geçtiği ve söz konusu isimlerin ihraç edileceği ileri sürüldü.

Bu arada; İl Başkanı Mehmet Başaran'ın yaşanan olaylar karşısında sessizliğini koruması dikkat çekiyor.