Tarsus- Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep kesiminde sabah saatlerinde gizli buzlanma sonucu zincirleme trafik kazasına sebep oldu. Soğuk havanın etkisiyle yolda oluşan gizli buzlanma nedeniyle seyir halindeki bir tır ile iki otomobil kazaya karıştı.
Trafik kontrollü şekilde ilerledi
Kaza sonrası tırın yolu büyük ölçüde kapatması nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Ancak sürücüler, ekiplerin ve çevredeki vatandaşların uyarılarıyla yollarına kontrollü şekilde devam etti. Trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

O anlar kameralara yansıdı
Yaşanan kazanın ardından ortaya çıkan görüntüler cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde tır sürücüsünün aracındaki hasarı kontrol ettiği, diğer araçların ise dikkatli bir şekilde ilerlediği anlar yer aldı.
Kazaya karışan iki otomobilde maddi hasar oluşurken, olayda ölü ya da yaralı olmaması sevindirdi.





