REFORM HABER - Turkcell Kadın Futbol Ligi yarı final maçında Antalya’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen ALG Spor normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçı penaltı atışları sonucu 2-1 kaybederek elendi.

Turkcell Kadın Futbol Ligi yarı final maçında Antalya’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen ALG Spor normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçı penaltı atışları sonucu 2-1 kaybederek elendi. ALG'nin kızları penaltı atışlarında Beşiktaş'ın kalecisi Fatma Şahin engeline takıldı. 5 penaltının 3'ünü kurtaran Beşiktaş kalecisi Fatma Şahin böylelikle takımına da final kapısını açan isim oldu.

Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada bir türlü istediği golü bulamayan ALG'nin kızları penaltı atışlarında şanssızlığı devam edince karşılaşmayıda kaybederek şampiyonluğu başka bir sezona ertelemiş oldu.

Hakemin kötü bir yönetim gösterdiği karşılaşma eleştiri konusu olurken, ALG spor sosoyal medya hesabından tartışmalı ve aleyhte verilen pozisyonları yayınladı.

ALGSpor yaptığı paylaşımda, ''Maalesef işte böyle bir haksızlık ile hakemin çok fazla hatalı yönetmesi ile kayıp ettik. Kadın futbolunu yaşatmak için bizler var gücümüzle çalışacağız. ALGSPOR - 1 BEŞİKTAŞ- 2 Penaltılarla mücadelemiz sona erdi. '' ifadelerine yer verildi.