REFORM HABER - (ÖZEL) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Cumhur İttifakı'nın seçim zaferi ile ilgili olarak, "Bugün, Türkiye’de bu sonuçlarla birlikte Cumhur İttifakı kazanmıştır. Kaybeden ise PKK olmuştur, ABD olmuştur, FETÖ olmuştur, Zillet ittifakının yıkım ortakları olmuştur'' dedi. dedi.

MHP Lideri Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "Terör örgütlerinin adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu yarın mutlaka kaybetmelidir",  "Devlet ve siyaset krizine yatırım yapanlar yarın kaybetmelidir" dediğini hatırlatan Sermet Atay, ''Türkiye kazanmıştır. 85 milyon kazanmıştır'' dedi.

e42bcd83-e797-4c40-88fd-92138350bdc5-1676960372-1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde Gaziantep'te büyük bir oy artışının yaşandığını, MHP İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte Cumhur İttifakının zaferi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Türk milletinin vatanına, milletine, bayrağına, ezanına, Kur’an’ına ve devletine bir kez daha sahip çıktığını ifade eden MHP’li Atay, Türkiye’nin büyümesini ve ilerlemesini hiçbir gücün durduramayacağını belirtti.

ftgyfgnwiaabp5r-1680858958

Atay,  "Yüce Rabbim Cumhur İttifakı’yla birliktedir. Yüce Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bizlerle beraberdir. Bizler de ömrümüz yettiği müddetçe Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız. Türkiye’nin önüne çıkan engelleri birer birer hep birlikte aşacağız. İstikrar kazandı, kaos planları kaybetti! Doğruluk kazandi, yalan dolan, iftira kaybetti! Türkiye kazandı, FETÖ, PKK, ABD kaybetti! Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti kazandı, Kazanan Türk milletinin feraseti oldu. Simdi Türk yüzyılı başlıyor! Kutlu olsun.Yolumuz açık olsun.." ifadesini kullandı.

"Türkiye’de ’Togg mu soğan mı?’ Patates mi  diyenler kaybetmiştir" diyen Atay, "Bugün Türkiye’de bu sonuçlarla birlikte Cumhur İttifakı kazanmıştır. Kaybeden ise PKK olmuştur, FETÖ olmuştur. Zillet ittifakı bileşenleri kaybetmiş, Kaybeden Amerikan emperyalizmi, kaybeden emperyal güçler olmuştur. Kazanan ise Türk milleti, Yüce Türk devleti ve Türk devletler teşkilatı olmuştur" şeklinde konuştu.