Genel Başkanlığını yaptığım DİDER (Dünya Kenti İzmir Derneği) İzmir’in temiz enerji merkezine dönüşmesi için İZFAŞ ile elele verdi.

İZFAŞ’ın bu yıl ikincisini yapacak olduğu “Wenergy – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na” DİDER dünyaya yayılmış 12 “İzmir Tanıtım Ofisleri” ile destek verecek. “Wenergy” fuarı, Avrupa’ya, hatta orta Amerika’ta DİDER Panama (kuruluş aşamasında) üzerinden tanıtılacak.

Bugün DİDER , İTO ve İZFAŞ mensupları ile çalışmalarımızı DIDER merkezinde sürdürdük. 

İzmir ve EGE şu anda Avrupa’nın en önemli yenilenebilir enerji merkezlerinden birisi olmuş durumda. 

Whatsapp Görsel 2024 02 21 Saat 21.57.15 49A714C9

İZMİR WENERGY FUARI 


inovatif ürün ve teknolojiler

300’ü aşkın sektör İZMİR’DE BULUŞUYOR

Siber güvenlikten, elektrikli araçlar ve şarj teknolojilerine kadar 300’u aşkın sektörü bir araya getirecek. Wenergy-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda inovatif ürün ve teknolojiler sergilenip ikili iş görüşmeleri yapılacak; 

Whatsapp Görsel 2024 02 21 Saat 21.57.15 8A887B65

TÜRKİYE’de yenilenebilir ve temiz enerjinin başkenti konumunda olan İzmir, 9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Wenergy - Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TİCARET GELİŞECEK “Dünyanın Enerjisi İzmir’de Buluşuyor” temasıyla fuarizmir’de kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

fuarla eş zamanlı olarak, sektörün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı “Wenergy’23 Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Kongresi” de düzenlenecek. 

Whatsapp Görsel 2024 02 21 Saat 21.57.16 Bbdd4Bed

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, BİFAŞ ve EFOR Fuarcılık iş birliğindeki fuarda, enerji ekipman tedarikçileri, mühendislik ve Ar-Ge firmaları, otomotiv sektörü, şarj ekipmanları, enerji depolama firmaları, e-mobilite kuruluşları, lojistik firmaları başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinden üretici firma, doğrudan alıcı ve yatırımcılar ile buluşacak. 

Dünyanın dört bir yanından profesyonel yatırımcı ve alıcıların katılacağı ikili iş görüşmelerinde ticari birlikteliklere imza atılırken ziyaretçiler son teknoloji ürünlerle buluşacak. 

Dr.Ahmet Güler