ŞÜKRÜ KARAMAN

ŞÜKRÜ KARAMAN

Tüm Makaleleri

Ne ekersen onu biçersin Şükrü KARAMAN

Bir şişe suya 100 TL, lahmacuna 1000 TL yazar, bir porsiyon balık için 4 bin TL fiyat koyarsan, halkın olması gereken sahilleri paralı hale getirirsen elbette sinek avlarsın, sezon sonlanmadan kepenk...

Emekli yine isyanlarda Şükrü KARAMAN

En düşük SSK ve Bağ-Kur emekli aylığının 2 bin 500 TL tutarında artışla 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye çıkarılması milyonlar tarafından buruk karşılandı.

SSK emeklisi üvey evlat mı? Şükrü KARAMAN

Resmi rakamlara göre 2 milyon, kayıt dışı ile birlikte 4 milyon SSK emeklisi yetersiz aylığından ötürü sonbaharlarında çalışıyor.

Bu takım finali hak ediyordu Şükrü KARAMAN

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda karşısında alınacak yengi, yarı final coşkusu derin ekonomik kriz yaşayan halkı ve ülkeyi  çok ama çok sevindirecek, kısa süreliğine de olsa gündelik sorunl...

Erdoğan sürpriz yapar mı? Şükrü KARAMAN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonların ara zam ve refah payı beklentisine bir kez daha kapıyı kapattı.

Emekli 3 Temmuz’a kilitlendi Şükrü KARAMAN

Memur, işçi, emekli, dul, yetim, esnaf ve çiftçi 3 Temmuz Çarşamba gününe odaklandı.

Türk-İş asgari ücrette inisiyatif almalı Şükrü KARAMAN

Asgari ücrete ara zam tartışmaları gündemden düşmüyor.

Altta kalanın canı çıkıyor Şükrü KARAMAN yazdı

Gelir adaletsizliği öylesine doruğa çıktı ki garibanların sabredecek hali kalmadı.

Fındıkta rekor rekolte

Karadeniz’den gelen haberler bu sezon fındık rekoltesinde rekor kırılacağı yönünde. Kiminle konuşsak ağaçların fındıkla dolu olduğunu, dalların  neredeyse kırılacağını söylüyor.

Emekli zammında gözler 3 Temmuz’da Şükrü KARAMAN yazdı

Çarşı pazarın yüksek fiyatları ile baş etmeye çalışan emeklinin aylığına temmuzda yapılacak artış netleşmeye başladı. Gözler 3 temmuza kilitlendi.