Süper lig’de bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olan Gaziantep FK bildiğimiz gibi devam ediyor.

Maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK açıkcası çok şaşırtmadı oyunuyla. 

Dalından kopan yaprak misali rüzgar nereye savurursa o yöne doğru gidiyor. Bir maç çok iyi,bir maç çok kötü, bir maç hiç çıkmasa da olur sahaya , bir maç bakıyorsun ki muhteşem şeyler ortaya çıkarı…. 

Yok tamam olmadı bu haklısınız. Muhteşem şeyler ortaya çıkmıyor evet. Gerçi beklentimiz de bir Manchester City oyunu değil elbet fakat; bir Adanademir’den, Konyaspor’dan feyz almamız gerektiği de çok açık. 

fc9dt58wyamip3o-1

Eleştirmek için yazmıyorum bunları sadece doğru işler yapıldığında sonuçlarının ne olduğunu göstermek için yazıyorum. 

Maçın özetini açın izleyin lütfen. Gaziantep FK’nın yediği gole kadar bir tane atağı var mı? Evet evet 1 tane atağı yok. Son maçları gözümüzün önüne getirelim. Galatasaray, Ümraniye, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında Gaziantep FK’nın ne oynadığını, nasıl oynadığını, planının ne olduğunu anlayamadım. 

Öncelikle sayın Erol Bulut’un bu bahsettiğim maçları önüne alıp tekrar izlemesi gerekiyor kesinlikle. Gerçi Erol Bulut bu şehirde herkesten daha iyi futbolu biliyordur! bizim bir şey söylememiz çok gerekmez ama ben yine de nacizane fikrimi sunmak istedim. 

Maç hakkında teknik anlamda konuşacak hiçbirşey yok benim açımdan. Konuşmanın da bir faydasının olmadığını düşünüyorum. 

Biz teknikten önce temeli halletmemiz lazım. Yönetimin acemiliği çok açık gözükmekte. Bunun en basit örneği Mayıs ayının sonunda biten ligin ardından Ekim ayında stadın zemininin henüz yenilenmesi. Teknik konudaki tercihlerine ise hiç değinmiyorum bile. Bu problemi hallettikten sonra teknik konular hakkında da bir iki kelam ederiz.

Kalın sağlıcakla…