Son yıllarda herkesin dilinde aynı söz. Kar yağmıyor bu ülkeye?  Önce AR yağsın ülkemize ,kar nasıl olsa yağar, be kardeşim.

Üçbuçuk yaşındaydı Müslüm’e, 10 Kasım’da kayboldu.  Asker, Afad, halk , kurtlar, kuşlar aradı. On gün sonra bulundu cansız bedeni, bir kayanın dibinde.  Öz dedesi istismara kalkmış kan kaybından ölmüştü. Sonra anlaşıldı gerçek dedesi denilen sapık gerçek babası çıktı. 

Önce merhamet yağsın bu ülkeye kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

14 Kasım tarihinde Ordu ‘nun Korgan ilçesinde tek başına yaşayan 74 yaşındaki Makbule sarı elleri ve ayakları domuz bağı ile baglanıp çuvala konularak öldürüldü. Katiller Makbule Sarı’nın 600 tl ‘sininin ve bir çuval fındığının yanında  ağzında ‘ki altın dişlerinide söktüler.

Önce Vicdan yağsın bu ülkeye , kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

Sakarya ‘nın Kocaali ilçesinde 9 yaşında yanarak ölen küçük Şiar’ın aslında annesi ve annesinin sevgilisi tarafından yakılarak öldügü ortaya çıktı.

Önce ahlak yağsın bu ülkeye, kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

Görevden Alınan eski ticaret bakanı Ruhsar Pekcan’ın kendi bakanlığına  eşinin şirketinden hemde piyasa şartlarının üzerinde mal aldığı ortaya çıktı. Fakat hiç bir soruşturma ve inceleme yapılmadı.

Önce adalet yağsın bu ülkeye , kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

Şırnak’ın Cizre  ilçesinende  doğuştan engelli Serhat Akbulut’un tekerlekli sandalyesini çaldılar. Hırsızlara seslenen Akbulut siz benim sadece ayaklarımı çalmadınız ! Kalbimi, gözlerimi, nefesini , gökyüzümü , parklardaki ağaçlarımı çaldınız dedi.

Önce vicdan yağsın bu ülkeye, kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

6 Eylül 2015 tarihinde Bodrum ‘da Aylan bebeğin cesedi karaya vurdu. Cesedi kucağına alan 18 yıllık asker Mehmet , cesede yaklaşırken içimden insallah yaşıyordur diye umut ve dua ettim dedi.

Önce umut yağsın bu ülkeye , kar nasıl olsa yağar be kardeşim.

ÖNCE AR YAĞSIN ÜLKEMİZE, KAR NASIL OLSA YAĞAR BE KARDEŞİM.